Friday, February 11, 2011

Hari yang tak berapa nak BEST...

Hari nih rase tak BEST sebab tak dapat nak sarung PB.


Kenapa?


Sebab PB tak kering.


Kenapa tak kering?


Sebab semalam black out dan kipas + air-cond tak berfungsi untuk kerja2 pengeringan.

Maka, hari nih aku melangkah keluar rumah tanpa PB. Rase tak fit dan tak berapa nak selesa. Hari nih, cuma makan takoyaki + air mineral dgn Puan Sarah kat City Square, cut meal untuk hari nih sebab takut terlebih makan plak kang. Dah laa kat CS tuh macam-macam makanan sedap yang ader. Maser dok dalam class Public Mutual tuh pon asyik pikir kering tak PB aku sebab kat luar building dah hujan lebat dan tak nampak pon Singapura. Tak concentrate aku belajar pasal QFR, seb baik 88.2% masuk dalam kepala otak, the remaining percent hilang bersama kerisauan dan kengantukan diri. Lepas nih, nak mintak en hubby belikan cloth dryer laa. Murah pon takpe.

Sekian, entri untuk hari nih.

No comments:

Post a Comment