Thursday, March 24, 2011

SpaQish - Muslimah Beauty Centre

Hari sabtu lepas, I dengan my youngest sister pegi memanjakan diri kami di SpaQish. Kitorang buat facial treatment. Since it is named as MUSLIMAH beauty centre, so it is definitely for WOMEN only. Itu pun ada gak kaum MUSLIMIN yang call tanya treatment untuk kaum diorang ada tak. S.E.N.G.A.L.

Tuan yang empunya Spa nih nama nyer Puan Hasnah, I kenal dia dari kecil lagi. Spa nih dah 5 bulan beroperasi di Taman Bukit Dahlia, Pasir Gudang. Lokasi dia agak strategik dan mudah laa nak cari. So, nih antara rawatan dan pakej yang disediakan di SpaQish:


The ambiance is just nice.  See pics below:









Very spacious and you can see how my daughter do her marathon version

Bab servis memang tip-top. Overall, puas hati laa buat facial or any treatment kat sini. Next treatment will be milk bath and jacuzzi. Ooh, heaven!

3 comments:

  1. eh, dekat jee..tatau lak ade tpt ni selama ni..boleh try ni :)

    ReplyDelete
  2. alaa naza. akak pon baru tau. nih mak kawan akak nyer spa. kalau jadi member, leh dapat diskaun 10%. RM15 jer utk jadi member. best kan?

    ReplyDelete
  3. wahhhh, dekat aje ni! sblm ni pernah dengar tp xpernah g lagi..
    mmg nk kena cuba ni :)

    ReplyDelete