Tuesday, April 26, 2011

Suka Suki bulan April... Part 1

Salam all,

Ya Allah, lamanyer tak buat entri kat blog nih. Patut laa rasa macam tak lengkap jer. Haish! macam mana boleh miss nih.

Ok, I akan recap all event yang berlangsung sepanjang April nih.


On 10th April, I have celebrated my 29th birthday with my family minus my abah and hubby. Abah kat India and my hubby kat atas platform. So, before my hubby left for offshore, dia sempat bagi nih as my pre-birthday gift,

SKII set... I loike!



Haa... tuh baru pre, belum post birthday present. Tunggu eh. Jap lagi I tunjuk dalam entri seterusnya nanti. Sila bawak bersabar. Hehe..

Actually sehari sebelum birthday I tuh, I angkut anak-anak dengan my mom pi KL sebab I nak tengok cik kak sorang nih amik jam sebab capai target RM100k or 50 sets dalam sebulan. And ini cuma boleh dapat dari stokis B32 saje yer, stokis lain I tak tau. So, best kan group we all?

So, meh I tepek gambar hadiah-hadiah pada malam tuh. Sapa tak suka dapat hadiah kan?

Macam-macam ada; branded watches, pens and handbags. All price around RM1K. Gempak kan?!

Haa, bawah nih plak gambar suka-suki DSM Sabariah amik hadiah;

Amik hadiah dari Kak Ana. Jeles I! I nak jugek!

Overall, memang best laa bulan April nih. Eh, ada lagi event/present/celebration yang berlangsung. Cuma nanti kita sambung kat Part 2 yer. Nak kena tidur kan my kids dulu.

Till then..

With love,


No comments:

Post a Comment