Friday, July 8, 2011

Premium Beautiful and pregnancy

Alhamdulillah, syukur dipanjatkan kepadaNya yang telah memberikan rezeki dan kegembiraan kepada family kami. My sister is PREGNANT! Yes, after 4 years of waiting, 3 months of wearing Premium Beautiful, endless effort from both husband and wife and NOW, baby is on the way!
*pic credit from Ilyana and Ilshah
Mungkin ramai tak percaya, tapi PERCAYA LAA. Memang Allah yang tentukan rezeki kita, tapi Allah juga suruh kita berusaha kan? Kalau hanya tunggu rezeki, memang takkan datang sebab rezeki tak datang bergolek sayang oi!

Daripada berhabis berbelas-belas riban untuk cuba pelbagai treatment (confirm consume drugs), tak salah pun cuba sarung PB nih. Lelaki pun boleh pakai tau sbb bukan perempuan sahaja yang problem bila bab mengandung yer.


Apa yang PB akan buat kat badan kita?

Kalau ada yang pernah jumpa doktor tentang pregnancy, doktor akan kata, "you have imbalance hormones, awak nih ada problem kat peranakan or maybe peranakan tak kuat and so on". So, doktor kasi laa ubat hormon or maybe suggest utk fertility treatment. Kalau yang ada jumpa mak bidan, confirm dia soh urut or kasi sengkak itu peranakan supaya kedudukan tak jatuh. Tapi berapa kali nak sengkak untuk betulkan kedudukan rahim? Takkan laa hari-hari nak jumpa mak bidan kan. Mak bidan pun ada time rehat gak.

Kalau sarung PB, kesan dia lebih ketara, kerana umum diketahui kebaikan Far-Infrared Ray @ FIR yang mampu menstabilkan hormon estrogen dan progestron dalam badan, menyingkirkan toksin, mengelakkan bakteria yang tidak baik, menghapuskan kulat dan fungus, dan sebagainya. Bentuk PB yang mengikut badan juga boleh membetulkan kedudukan rahim, mengelakkan kanser rahim dan menjaga bentuk badan si pemakai. Pemakaian secara berterusan dan konsisten selama minimum 8 jam sehari setiap hari, insyaAllah hasil yang anda idam-idamkan akan menjadi nyata.

Kami dah terima banyak positif feedback dari customer and PB juga ada lifetime warranty so you don't have to worry if you set is defect, we can send them for repair on behalf of you. Free of charge.

And more, set yang telah anda miliki boleh juga dipakai semasa anda sedang berpantang untuk mengembalikan bentuk badan yang lebih langsing dan anggun.

Untuk pertanyaan lanjut, trial or konsultasi, sila hubungi saya di 0167175464 (call or SMS) / 0164125464 (SMS only) / teenangel1004@gmail.com.

Promosi rebat sebanyak RM150 disamping hadiah misteri untuk anda bila membeli full set dengan saya.

6 comments:

  1. PB mmg terbaekkkkk!!!!I LOIKE!!!! <3<3<3<3<3

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH!!!! NIKMAT YG X TERUNGKAP DGN KATA2..

    ReplyDelete
  3. Dear, i kasik copy kat my blog entry ye...

    ReplyDelete
  4. salaam.. kalau utk lelaki, advise penggunaan nya mcm mana ye?

    ReplyDelete
  5. utk lelaki, saya suggest pakai waist nipper @ bengkung. fungsinya utk memecah lemak di perut, mengimbangi hormon dan juga menyokong tulang belakang.

    ReplyDelete