Friday, July 8, 2011

Premium Beautiful and pregnancy

Alhamdulillah, syukur dipanjatkan kepadaNya yang telah memberikan rezeki dan kegembiraan kepada family kami. My sister is PREGNANT! Yes, after 4 years of waiting, 3 months of wearing Premium Beautiful, endless effort from both husband and wife and NOW, baby is on the way!
*pic credit from Ilyana and Ilshah
Mungkin ramai tak percaya, tapi PERCAYA LAA. Memang Allah yang tentukan rezeki kita, tapi Allah juga suruh kita berusaha kan? Kalau hanya tunggu rezeki, memang takkan datang sebab rezeki tak datang bergolek sayang oi!

Daripada berhabis berbelas-belas riban untuk cuba pelbagai treatment (confirm consume drugs), tak salah pun cuba sarung PB nih. Lelaki pun boleh pakai tau sbb bukan perempuan sahaja yang problem bila bab mengandung yer.


Apa yang PB akan buat kat badan kita?

Kalau ada yang pernah jumpa doktor tentang pregnancy, doktor akan kata, "you have imbalance hormones, awak nih ada problem kat peranakan or maybe peranakan tak kuat and so on". So, doktor kasi laa ubat hormon or maybe suggest utk fertility treatment. Kalau yang ada jumpa mak bidan, confirm dia soh urut or kasi sengkak itu peranakan supaya kedudukan tak jatuh. Tapi berapa kali nak sengkak untuk betulkan kedudukan rahim? Takkan laa hari-hari nak jumpa mak bidan kan. Mak bidan pun ada time rehat gak.

Kalau sarung PB, kesan dia lebih ketara, kerana umum diketahui kebaikan Far-Infrared Ray @ FIR yang mampu menstabilkan hormon estrogen dan progestron dalam badan, menyingkirkan toksin, mengelakkan bakteria yang tidak baik, menghapuskan kulat dan fungus, dan sebagainya. Bentuk PB yang mengikut badan juga boleh membetulkan kedudukan rahim, mengelakkan kanser rahim dan menjaga bentuk badan si pemakai. Pemakaian secara berterusan dan konsisten selama minimum 8 jam sehari setiap hari, insyaAllah hasil yang anda idam-idamkan akan menjadi nyata.

Kami dah terima banyak positif feedback dari customer and PB juga ada lifetime warranty so you don't have to worry if you set is defect, we can send them for repair on behalf of you. Free of charge.

And more, set yang telah anda miliki boleh juga dipakai semasa anda sedang berpantang untuk mengembalikan bentuk badan yang lebih langsing dan anggun.

Untuk pertanyaan lanjut, trial or konsultasi, sila hubungi saya di 0167175464 (call or SMS) / 0164125464 (SMS only) / teenangel1004@gmail.com.

Promosi rebat sebanyak RM150 disamping hadiah misteri untuk anda bila membeli full set dengan saya.

Friday, July 1, 2011

Positive mind brings positive outcome!

Pernah dengar statement nih? Biasanya dekat kem motivasi, seminar, biztalk selalu speaker tuh tekankan statement nih. Kita pun selalu terangguk-angguk bila dengar speaker buat presentation. Sebab yang dia cakap tuh tentang perkara positif. Ilmu yang boleh memberi manfaat dan mendatangkan hasil bila dilakukan dengan betul. Kalau laa speaker tuh cakap perkara negatif, apa yang kita dapat? Nothing, zero dan tak menguntungkan. And confirm orang tak nak dengar cakap speaker ni lagi kan? Buang masa,tenaga dan duit jer.


 Begitu juga bila kita nak start bisnes. Kita mesti kena kaji latar belakang bisnes yang kita nak ceburi tuh: company profile, produk, keuntungan yang dijana, kejayaan syarikat, benefits, mematuhi syariah dan sebagainya. Jangan hanya tengok orang buat bisnes, kita pun buat tanpa usul periksa. Bila dah join, barulah nak kata itu tak betul, ini tak betul, sedangkan diri sendiri yang TAK BETUL! Tak betul macam mana? Fikir negatif, baca benda negatif, dengar cakap orang yang negatif, usaha suam-suam kuku, strategi pun tak rujuk leader and memang CONFIRM laa ZERO. Nak bisnes apa-apa pun kita kena usaha. Bukan buat separuh jalan, tapi buat sehabis baik! Baru laa ganjaran berlipat ganda. Nih tak, baru buat sikit dah mula nak menghentam orang lain. Tak baik punya.


 
Saya suka lihat kecekalan CDM Hanis Haizi. Walaupun dia mempunyai rangkaian yang luas tapi dia tak pernah goyang kaki. Sentiasa mencari ruang bisnes dan membantu rakan kongsi. Dalam usia yang masih muda, dia sudah mampu membina empayarnya. Dia sumber inpirasi kebanyakan wanita di luar sana. Segala ilmu yang dia ada, akan dicurahkan kepada rakan kongsi. Bukan susah pun nak buat bisnes nih, yang penting usaha kita kena lebih dari biasa. Bulat hati dengan pemimpin, tiru apa yang dia buat, CONFIRM JADI! And yang penting, be POSITIVE! Cukup time, tinggal cucuk jer duit yang berkepuk tuh kat ATM. And more, melancong FREE jer, 5-star lagi. BEST!!!


So, saya pun nak jadi macam CDM Hanis Haizi; berjaya, berjaya, dan berjaya! Confirm BOLEH! Mesti BOLEH!


Nak cipta kejayaan dengan saya? Calling2 laa saya.

Peace y'all..